Swiss-Swedish Innovation Initiative

Triple Steelix medarrangerade Swiss-Swedish Innovation Initiative som i år hade fokus på spännande ämnen som Additive Manufacturing samt Lättviktskonstruktioner.

 

 

Larz Ignberg och Ulf Borbos fanns representerade på plats då ca 120 deltagare från globala företag, SME-er samt forskningsinstitut presenterade sina fokusområden. Aktörerna efterfrågade närmare samarbeten med andra, vilket gav Triple Steelix fina möjligheter att framföra klustrets styrkor.

 

 

Eventet avslutades med One-to-One meetings där möten skedde mellan olika aktörer. Triple Steelix fick möjligheten att agera på scenen under hela eventet då Ulf Borbos var en av conferenciererna och Larz Ignberg genomförde en mängd möten med spännande bolag, Totalt genomfördes över 170 möten mellan olika aktörer. Eventet hölls i Dübendorf i Schweiz den 25 september.