Årets stora utlysning!

Lättvikt lyfter svensk konkurrenskraft

Årets enda stora utlysning stänger den 21:e juni 2018. En nyhet är projekttypen Genomförbarhetsstudier som syftar till att utveckla radikalt nytänkande idéer till lättviktslösningar. FoI-projekten är oförändrade, och förprojekten är i denna utlysning borttagna.

Det kommer att finns ca 50 Mkr i budget, vilket är en rejäl ökning från tidigare utlysningar. Både FoI-projekt och genomförandestudier (för att undersöka idéer som kan leda till disruptiva eller explorativa tekniska lösningar) är välkomna. Utlysningen omfattar alla våra fyra innovationsteman. Mer information finns på http://lighterarena.se/finansieringutlysningar/utlysningar-inom-strategiskt-innovationsprogram-laettvikt/

Triple Steelix är med i LIGHTer och stålföretag kan vända sig till
Larz Ignberg (070 568 04 80, larz.ignberg@triplesteelix.se)
för mer information och om du har projektidé.

Välkommen med din ansökan!